Dobrodošli

O nama

Tražite svoje mesto na padinama Kopaonika? Pogledajte našu prezentaciju za prodaju apartmana na Kopaoniku, kao skrojenih za Vas. Apartmanski objekat Belvedere Hills, se nalazi na planini Kopaonik prekoputa Kraljevih Čardaka. Lociran uz ulicu, nudi najlepši pogled na proplanke Kopaonika. Sa prozora apartmana pruža se predivan pogled na sunčani deo Kopaonika.

Naše apartmane karakteriše visoka funkcionalnost, atraktivna lokacija, visok kvalitet gradnje i vrhunski moderni enterijeri. Gradimo u skladu s najvišim standardima u arhitekturi i građevinarstvu.  Visok kvalitet ugrađenih materijala garantuje kvalitet objekta i pratećih sadržaja.

Mali udoban objekat sa 17 apartmana sadrži bazen, spa centar, lift, pripadajuća parking mesta. Daje pun užitak boravka na planini kako u letnjoj tako i u zimskoj sezoni.

Orijentisani smo na „zelenu gradnju“ kao jedan od najzastupljenijih trendova u u građevinarstvu. Ovo podrazumeva korišćenje savremenih materijala izuzetne energetske efikasnosti uz dobar odnos cene i kvaliteta.

Pored prodaje apartmana kompanija Belvedere Hills obezbeđuje usluge rente i održavanja apartmana ukoliko se kupac odluči za takav paket.

Saznajte

O apartmanima
Belvedere Hills

Kupovina nekretnine je jedna od velikih životnih odluka modernog čoveka. Apartmani Belvedere su mesto u kojem nastaju najlepši trenuci i koje čuva najlepše uspomene, udobna oaza za odmor nakon napornih radnih obaveza i mesto na koje se svi uvek rado vraćaju.