apartmani

BELVEDERE HILLS

Objekat Belvedere Hills apartmani se nalaze u delu Kopaonika koji se naziva Naselje Čajetinska česma. Smešten je prekoputa Kraljevih Čardaka.

VIKEND NASELJE TRESKA

Vikend naselje Treska je drugi „centar“ Kopaonika. U naselju se nalazi veliki broj izgrađenih objekata, restorana, cafe-a, prodavnica, stanica ski busa.
Najbliža ski staza nalazi se na 2.5 kilometara. Od objekta je Ski busevima potrebno  desetak minuta do staze.

Kopaonik


Novoplanirana Gondola koja je u planu izgradnje u narednih par godina nalaziće se samo na 250m od objekta.

Kopaonik je najveći planinski masiv Srbije i jedan od najlepših ski centara ovog dela Evrope. Udaljen je 290 km od Beograda.

Skijaški centar Kopaonik prostire se na oko 62 km staza i ski puteva uređenih za alpsko i nordijsko skijanje. U okviru ski centra postoje 24 žičare i ski lifta sa ukupnim kapacitetom od 32.000 skijaša na čas. Sistemom za veštačko osnežavanje pokriveno je 97 % skijališta što sezonu skijanja produžuje do meseca maja.

Kopaonik poseduje tri staze po FIS standardima za slalom i veleslalom kao i 20 km (rute 3 km, 5 km i 10 km) uređenih staza za nordijsko skijanje. U okviru skijaškog centra nalazi se snowboard park, osvetljena staza za noćno skijanje, ski i snowboard škole za decu i odrasle kao i niz drugih sadržaja.

Sa skoro 200 sunčanih dana godišnje ova “Sunčana Planina”  ima prosečnu godišnju temperaturu 3,7 °C. Sneg počinje krajem novembra i traje do maja, zadržavajući se prosečno 160 dana godišnje. Najviši vrh ovog planinskog masiva je Pančićev Vrh sa 2017 m nadmorske visine.
Na kopaoniku se organizuju pešački i biciklistički izleti, škole košarke i odbojke, škole tenisa i jahanja, engleskog jezika, brojni kampovi kao i zdravstveni i sportski programi.